IMPORT. Programma-instellingen importeren

Importeer instellingen voor Kaspersky Endpoint Security vanuit een bestand dat is aangemaakt met de opdracht EXPORT.

Voor het uitvoeren van deze opdracht moet Wachtwoordbeveiliging ingeschakeld zijn. De gebruiker moet de machtiging Programma-instellingen configureren hebben.

Syntaxis van opdracht

IMPORT <bestandsnaam> /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Te importeren bestand

<bestandsnaam>

De naam van het bestand waaruit de programma-instellingen worden geïmporteerd. U kunt instellingen van Kaspersky Endpoint Security importeren vanuit een DAT- of CFG-configuratiebestand, een TXT-tekstbestand of een XML-document.

Authenticatie

/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Gebruikersaccountgegevens met de vereiste machtigingen voor wachtwoordbeveiliging.

Voorbeeld:

avp.com IMPORT config.dat /login=KLAdmin /password=!Password1

Raadpleeg ook:

Een configuratiebestand aanmaken en gebruiken